×
เข้าสู่ระบบผู้สมัครงาน
Username:
Password:
แสดงรหัสผ่าน
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางาน
Forgot your password?
×
เข้าสู่ระบบโรงแรม
Username:
Password:
แสดงรหัสผ่าน
ลงทะเบียนสำหรับบริษัท
Forgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×
✕
หน้าแรก
ตำแหน่งงานว่าง
งานโรงแรมกรุงเทพ
สร้างเรซูเม่
ลงประกาศงาน
hotelJob
หน้าแรก
ตำแหน่งงานว่าง
งานโรงแรมกรุงเทพ
ลงประกาศงาน
Welcome Guest!
Login
หน้าแรก
งานโรงแรม
Sous Chef
Sous Chef
ตำแหน่งนี้สมัครและสัมภาษณ์ทันที
Views 1,382
เงินเดือน (บาท)
30,001 - 40,000
ประสบการณ์
5 ปี
อายุ
ไม่จำกัดอายุ
สถานที่ทำงาน
สมุทรปราการ
ปิดรับสมัครแล้ว
ข้อมูลตำแหน่งงาน
ความต้องการพื้นฐาน
การศึกษา
มัธยมศึกษาตอนปลาย
เพศ
ไม่จำกัด
การจ้างงาน
full-time
คุณสมบัติผู้สมัคร
-High school diploma or bachelor?s degree in any field
-Food safety certification: Serve-Safe or comparable
-At least five years of experience in culinary management
-Strong computer skills: Microsoft Word, Excel, Outlook
-Experience with farm to table, zero waste, plastic-free kitchen and plant-based cooking
-Good command of English (speaking, writing, reading) and fluent in Thai
-Culinary excellence, great management skills and the ability to contribute to One Team
-Ability to work in a fast-paced, hot, and physically demanding environment
-Skilled to work safely with kitchen machinery and knives
-Good people skills and ability to coach other team members
รายละเอียดงาน
-Supervise the team in providing best-in-class culinary experiences
-Support the Executive Sous Chef in all matters as instructed
-Lead, manage and operate your department
-Recruit, manage, coach, develop and drive engagement of Team Members
-Implement cooking processes, kitchen flows and drive for culinary excellence
-Follow all cooking steps and recipes in your department to ensure consistent food quality and taste.
-Execute prep/pull lists, cooking processes and kitchen flows
-Monitor inventory, control food waste, food cost and labor cost according to budget
-Continuously improve sustainability efforts towards farm to table, zero waste, plastic-free and plant-based
-Make sure you understand your equipment and work safely
-Keep your station stocked, prepared and sparkling clean
-Ensure that culinary operations manuals, recipes, and SOPs are in place and being followed
-Demonstrate Topgolf?s Core Values: Fun, One Team, Excellence, Edgy Spirit and Caring
สวัสดิการ
-Competitive salary
-Service Charge
-Two meals per day
-50% off food & dinks at restaurants
-Free Topgolf gameplay
-Fun team!
Service Charge
ไม่ข้อมูล
ข้อมูลการติดต่อ
สอบถามข้อมูลที่ คุณพรัชริกา
Topgolf Megacity
971 หมู่ที่ 8 ตำบลบางแก้ว อำเภอบางพลี จังหวัดสมุทรปราการ 10540
https://topgolfthailand.com/th/
ปิดรับสมัครแล้ว
ตำแหน่งงานอื่นๆ จาก Topgolf Megacity
Restaurant Supervisor
เงินเดือน : 20,001 - 25,000
ดูรายละเอียด
แนะนำตำแหน่งงาน
Sous Chef @Sriracha
Arizehotel Sukhumvit Arizehotel Sriracha สถานที่ทำงาน : ชลบุรี
ดูรายละเอียด
Sous Chef EUR
The Mall Group - Entertainment สถานที่ทำงาน : กรุงเทพ
ดูรายละเอียด
ผู้ช่วยเชฟ ประจำสาขา เมเจอร์ รัชโยธิน รายได้รวม14,000-16,000.-
Wine Connection Thailand สถานที่ทำงาน : กรุงเทพ
ดูรายละเอียด
Sous Chef / Chef De Partie (ประจำครัวกลาง Banquet)
Dee Catering สถานที่ทำงาน : กรุงเทพ
ดูรายละเอียด
Sous Chef-อาหารยุโรป [Emergency Team-เดินทางต่างจังหวัดได้]
บริษัท เกษมกิจ จำกัด สถานที่ทำงาน : ภูเก็ต
ดูรายละเอียด